Шановні громадяни! Своєчасно декларуйте доходи, отримані у 2015 році!

Шановні громадяни! Своєчасно декларуйте доходи, отримані у 2015 році!

Головне управління ДФС у Луганській області звертається до громадян не відкладати декларування доходів, отриманих у минулому році, на останній день.

Запрошуємо завітати у зручний для вас час до центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) за місцем свого проживання, де створені всі необхідні умови для подання податкових декларацій про майновий стан і доходи (далі – декларація).

Звертаємо увагу, що для комфортного звітування громадян ЦОПи працюють з подовженим режимом роботи та по суботах з 9.00 год. до 16.00 год.

Нагадаємо, декларування доходів фізичними особами – платниками податків за результатами 2015 року здійснюється за новою формою декларації, в якій об’єднано звітність по податку на доходи фізичних осіб та військовому збору.

Кожен громадянин має право отримати безоплатні послуги із роз’яснення щодо порядку заповнення декларацій та допомогу при її заповненні у податковому органі за місцем податкової адреси платника податків.

При цьому, контролюючі органи забезпечують платників податків бланками декларацій безоплатно.

Крім того, звертаємо увагу, що бланк декларації з додатками до неї розміщено на головній сторінці офіційного веб-порталу Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/) у розділі електронних сервісів «Декларування громадян» за посиланням: http://sfs.gov.ua/others/deklaruvannya-gromadyan

Прес-служба ГУ ДФС у Луганській області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Северодонецка Новости Луганска

26.04.2016 15:06