До уваги платників податків м. Сєвєродонецька!

До уваги платників податків м. Сєвєродонецька!

Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку повідомляє, що відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», Бюджетного кодексу України наказом Державної казначейської служби України та від 22.01.2016 №20 «Про відкриття рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів і внесення змін до їх аналітичних параметрів» » з 08.02.2016 року вводяться в дію оновлені рахунки для зарахування надходжень до Державного та місцевого бюджетів у 2015 році по м. Сєвєродонецьку.

Так, зокрема, ДПІ у м. Сєвєродонецьку звертає увагу платників податку на додану вартість на зміну коду платежу:

14010100 на 14060100 - податок на додану вартість з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг).

ДПІ у м. Сєвєродонецьку наголошує, що змінюються лише деякі коди платежів, проте у 2016 році продовжують діяти ВСІ бюджетні рахунки для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджетів, єдиного соціального внеску.

Інформацію про реквізити бюджетних рахунків розміщено на інформаційному стенді у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку.

Ознайомитися з рахунками також можна буде на веб - порталі ДФС України http://sts.gov.ua у банері «Бюджетні рахунки або веб - порталі Державної казначейської служби України http://treasury.gov.ua у банері «Реквізити доходних рахунків» з подальшим вибором відповідної територіально-адміністративної одиниці.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Северодонецка Новости Луганска

03.02.2016 14:01