У Стрию проходить акція "Відповідальність починається з мене"

У Стрию проходить акція
20 листопада з ініціативи відділу молоді та спорту Стрийського міськвиконкому з метою профілактики можливих правопорушень у сфері торгівлі та продажу алкогольних напоїв неповнолітнім проводився рейд в рамках міського етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».


У ньому взяли участь начальник відділу молоді та спорту - О.Лесишин, головний спеціаліст служби у справах дітей - Л.Гошовська, головний спеціаліст служби з питань торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування та захисту прав споживачів - М.Ханас, головний спеціаліст ЦСССДМ - М.Налапша, інспектор відділу освіти – І.Пронський та начальник сектору Стрийського відділу поліції ГУНП України у Львівській області - Л.Гудзуватий.

В ході рейду проведено обстеження 6 торгівельних закладів у яких розміщено наліпки "Повнолітній? Доведи!" та "Продають алкоголь неповнолітнім? Телефонуй" та проведено профілактичні бесіди з метою запобіганню продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Джерело: stryi-rada.gov.ua/

Категорії: Новини Львова Новини Стрия

27.11.2015 17:15