Стриян запрошують на 70-річний ювілей станції юних натуралістів (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні на станції юних натуралістів було весело та багатолюдно. Свій День здоров'я тут проводили учні першого та третього класу школи №2.

“Дуже часто приходимо сюди на Станцію юних натуралістів. Приходимо відпочивати, на екскурсію з дітьми, показати дітям природу, рослини рідкісні, яких немає в інших кутках.
Перший та третій клас зібралися на такий маленький День здоров'я і дуже вдячні працівникам та дирекцію СЮН, що кожного року, гарно приймають, що ми можемо тут розпалити вогнище, пекти картоплю, розказати дітям про особливості цієї місцевості”, - розповіла вчитель школи.

“На дворі гарна золота осінь. І до нас сьогодні на СЮН завітали учні зі школи №2, які хотіли провести свій день здоров'я. Звичайно, з такими маленькими учнями десь їхати трошки складно, а в нас на станції є всі умови для проведення всіх таких Днів здоров'я. Вони собі відпочивають, бігають, грають у різні ігри, відпочивають на свіжому повітрі”, - у свою чергу зазначила директор СЮН Оксана Кирилів.

Вона також розповіла, що станція завжди рада вітати школярів, тому часто на території СЮН проходять різні свята і конкурси.

Цього року у житті СЮН — велика подія. Дев'ятого жовтня виповняються 70 років від дня її існування. З цього приводу всі охочі запрошуються на “Квітковий вернісаж”, присвячений ювілею станції.

“Станція вже немолоденька, але завжди хоче бачити тут молоде покоління. Тому запрошуємо всіх охочих, небайдужих до екологічного виховання, виховання дітей у дусі природознавства. Щоб вони старалися зберегти, примножити багатство”, - звернулася до стриян Оксана Кирилів.

Початок о 12.00
















Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

06.10.2015 23:02