Легалізація заробітної плати в рамках проведення операції «Урожай - 2015»

Легалізація заробітної плати в рамках проведення операції «Урожай - 2015»

Сьогодні, в інформаційному агентстві «Мост-Днепр» відбулася прес-конференція щодо легалізації заробітної плати в рамках проведення операції "Урожай - 2015" за участі начальника управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипової.

За її словами: "Одним з важливих напрямів діяльності Державної фіскальної служби - є робота по легалізації робочих місць і виявленню фактів отримання заробітної платні «в конвертах». Так, з початку 2015 року фіскальної служби Дніпропетровської області легалізовано працю більш 7 тисяч найнятих робітників. Лише за рахунок легалізації найнятих робітників і оформлення трудових взаємостосунків згідно трудового законодавства до бюджету Дніпропетровської області вже додатково донараховані податку на доходи з фізичних осіб і єдиного соціального внеску на суму більше 3,6 мільйонів гривень".

Приведення трудових відносин у відповідність із законодавством проводиться в ході аналітичної і контрольно-перевірочної роботи. Ще більше 6 мільйонів гривень донараховано по податку на доходи з фізичних осіб і єдиного соціального внеску під час перевірки працівниками фіскальної служби області 412 суб'єктів господарювання області. З них до бюджету вже поступило податків, штрафів і пені 3 мільйони 105 тисяч гривень.

Також, починаючи з липня і по жовтень поточного року, проводиться операція «Урожай – 2015», головною метою якої є забезпечення повних і своєчасних надходжень до бюджету податків і зборів, легалізація виплати заробітної плати на сільськогосподарських підприємствах.

"За підсумками проведення сумісних заходів сільгоспвиробниками підвищена зарплата більше 8 тисячам працівникам. Сума зарплати, що виплатить, збільшена майже на 13,5 мільйонів гривень. В результаті до бюджету поступило податку на доходи з фізичних осіб більше 1,8 мільйонів гривень і єдиного соціального внеску більше 5 мільйонів гривень. В даний час робота в рамках операції «Урожай – 2015» продовжується" - зауважила Манушак Осипова.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

02.10.2015 16:31