Громадська рада має грати більш важливу роль в діяльності фіскальних органів, - Роман Насіров

Громадська рада має грати більш важливу роль в діяльності фіскальних органів, - Роман Насіров

«Державна фіскальна служба - це виконавчий орган, який виключно втілює в життя постанови Кабінету Міністрів України. Тому для того, щоб вносити зміни в законодавство, представники бізнесу і громадськості мають не критикувати ДФС і її підрозділи, а брати більш активну участь в роботі профільних комітетів та комісій Верховної Ради та Міністерства фінансів», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

«Без конструктивного діалогу між владою і бізнесом, без консолідованої позиції, позитивних змін навряд чи можна чекати», - підкреслив Голова ДФС під час зустрічі з представниками Громадської ради при Державній фіскальній службі.

На думку очільника служби, більшість декларантів знаходить можливість вести діалог з представниками фіскальної служби як з колегами.

«На сьогоднішній день митний огляд вантажів застосовується всього в 5% випадків і це є ознакою довіри до бізнесу. Ми розуміємо, що будь-які різкі дії, спрямовані на викорінення протизаконних схем, в першу чергу б’ють по законослухняним компаніям. Для того, щоб виключити навіть можливість протиправних дій, законодавство має бути простим і прозорим», - переконаний Роман Насіров.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

02.10.2015 16:21