Hyundai, Mitsubishi, УАЗ і «Ниву» передали вінничани на передову

Hyundai, Mitsubishi, УАЗ і «Ниву» передали вінничани на передову
 11 вересня Вінниця відправила на Схід чергову, але таку необхідну, допомогу бійцям. Цього разу на передову вирушили сім автівок, чотири з яких залишаться там. Завдяки небайдужим громадянам, хлопці в зоні АТО отримають в підмогу «Ниву», УАЗ, Hyundai Galloper та Mitsubishi Pajero.

Всі автомобілі пройшли техогляд, відремонтовані і пофарбовані. Перед від’їздом кожну машину прикрасили вінницьким гербом.

Окрім транспорту, захисникам доставлять продукти харчування, одяг, взуття, медикаменти, буржуйки, біноклі, багато солодощів.

Приємні презенти очікують і дітей переселенців. Громада міста Сакраменто, Сан-Франциско і Каліфорнія передали малечі іграшки, смаколики і засоби гігієни.

Не зважаючи на чималий вантаж, волонтери розповідають, що бійцям потрібно ще багато всього.

«На передовій потрібно все. Солдати нібито одягнені, але не все так насправді. Їжа також треба. Хочу сказати, що Вінницька область зараз робить для українських хлопців більше, ніж інші регіони України», - зазначив Андрій Нечипорук.

За словами в.о міського голови Сергія Моргунова, допомогу не везуть лише в одне місце.

«Допомогу отримають підрозділи різного характеру: це і сапери, морська піхота та інші. Не обов’язково, що це тільки вінницькі підрозділи, але обов’язково, що там є вінничани», - наголосив чиновник.

 

ВИННИЦА.info


Джерело: ВИННИЦА.info

Категорії: Новости Сак

12.09.2015 10:56