На Стрийщині суд призначив покарання для чоловіка, котрий побив незнайомця

На Стрийщині суд призначив покарання для чоловіка, котрий побив незнайомця
Рішенням Стрийського міськрайонного суду 31-річному місцевому мешканю обрано міру покарання за спричинення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження перехожому, котрий штовхнув його у магазині.

Подія трапилася на початку грудня минулого року в одному з сіл Стрийського району. 31-річний стриянин наніс декілька ударів по обличчю 21–річному чоловікові, внаслідок чого той отримав струс головного мозку та перелом щелепи. За висновком експерта, тілесні ушкодження, які отримав потерпілий, відносяться до категорії середньої тяжкості.

Як пояснив обвинувачений, у такий спосіб він відреагував на те, що потерпілий штовхнув його, виходячи з магазину. Під час судового засідання обвинувачений свою вину визнав та щиро розкаявся.

Суд обрав щодо 31-річного чоловіка покарання у вигляді одного року позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк – один рік. Окрім цього суд зобов’язав обвинуваченого відшкодувати потерпілому матеріальну та моральну шкоду у розмірі більше ніж 20 тисяч гривень.

Вирок вступив у законну силу.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

31.08.2015 19:39