Знаменні для України свята відсвяткували дніпропетровські податківці та митники

Знаменні для України свята відсвяткували дніпропетровські податківці та митники

Дві знаменні для кожного українця святкові дати відмічають щорічно наприкінці серпня в нашій країні. 23 серпня ми святкуємо День Державного Прапору України, а 24 серпня День Незалежності України – два символи, які відкрили нашій державі шлях до економічної самостійності та до культурного піднесення всього українського народу.

Напередодні святкових днів у Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області відбулося святкове підняття прапору співробітниками управління. «В серці кожного українця Незалежність нашої багатогранної, квітучої, працьовитої, демократичної держави сяє надією на заможне і щасливе майбутнє. Надихає гордістю за свою державу і свій народ, який вже двадцять чотири роки поспіль шанує свій прапор, в якому сплелися кольори хлібного колосся та безмежна синь українського неба» - зазначили заступник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Вікторія Каліногорська та радник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ігор Ломако.

Під час святкового засідання співробітників управління, виконуючий обов’язки начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олександр Лукін, від імені начальника Головного управління фіскальної служби області Василя Андрухів побажав співробітникам: «Щоб ці святкові для України дні дали нам впевненість і віру у світле майбутнє нашої країни, яка обов’язково займе достойне місце у європейській і світовій спільноті! Принесе добробут у кожну українську родину. Дасть мир, щастя і затишок кожному українцю».

Наприкінці святкового засідання було відзначено грамотами та нагородами роботу співробітників податкової, митної служб та податкової міліції у Дніпропетровській області.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

28.08.2015 13:27