Про операцію «Урожай – 2015», податкові надходження та розстрочку при сплаті податків фізичними особами зазначив радник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Про операцію «Урожай – 2015», податкові надходження та розстрочку при сплаті податків фізичними особами зазначив радник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Більше одного мільярда гривень буде направлено до місцевого бюджету Дніпропетровської області за результатами роботи органів фіскальної служби області у вересні поточного року. До державного бюджету Дніпропетровщини надійде 2 мільярди 400 тисяч гривень. Саме про такі результати роботи Головного управління ДФС у Дніпропетровській області зазначив під час проведення прес-конференції в ІА «ДНЕПР - ПОСТ» радник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ігор Ломако представникам ЗМІ.

Одним з завдань для співробітників органів фіскальної служби області, як наголосив Ігор Ломако, є проведення роботи з сільгоспвиробниками в рамках операції "Урожай - 2015". Вже на сьогодні, завдяки постійній роботі з суб’єктами господарювання, що задіяні у сільському господарстві податківцям вдалося збільшити офіційну зарплатню та легалізувати роботу 4 тисячам 140 найманим працівникам. Завдяки проведеній роботі до бюджету надійшло більше 1 мільйона гривень податку на прибуток фізичних осіб та майже 2 мільйони 700 тисяч гривень єдиного загальнообов’язкового соціального внеску.

Також, Ігор Ломако повідомив, що: «Згідно прийнятого законодавства фізичні особи, які зобов’язані сплатити податок на транспортні засоби та нерухомість, можуть сплатити податок рівними частками до кінця поточного року». Нагадаємо, що податок на транспортні засоби сплачують фізичні та юридичні особи, що володіють автомобілями об’ємом двигуна більше трьох літрів та які мають строк реєстрації в Україні не більше п’яти років. Власники нерухомості сплачують податок, якщо володіють квартирами або садибами загальною площею більше 120 квадратних метрів. Оскільки, лише за авто, яке підлягає оподаткуванню необхідно сплатити досить значну суму, то прийнято рішення про сплату фізичними особами податку частками до кінця фінансового року. «За результатами декларування фізичні особи сплачують податок на транспортні засоби більше 50 мільйонів гривень; на нерухомість - майже 3 мільйони гривень. Прийняте законодавство про розстрочку дасть можливість власникам елітного транспорту та нерухомості сплатити ці кошти, розрахувавши свої фінансові можливості. Для цього досить відвідати органи фіскальної служби за місцем реєстрації та пред’явивши особистий ідентифікаційний код, паспорт та заповнити заяву» - зазначив Ігор Ломако.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

28.08.2015 13:27