Стрийські роверсти змагалися у крос-кантрі (ФОТО, ВІДЕО)


На вихідних, 21 — 23 серпня, у селі Розгірче на Стрийщині відбулись змагання крос-кантрі. Випробувати свої сили в їзді на велосипеді по пересічній місцевості мали змогу всі охочі віком від 18 років, а підлітки — з дозволу батьків.

21 серпня роверисти рушили до Розгірчого, по дорозі знайомлячись з селами Братківці, Жулин, Семигинів та відвідуючи храми, історичні місця. Вже на місці до учасників із привітним словом звернувся отець Олег:
“Подякуємо Богові за те, що ми тут всі сьогодні зібралися з нагоди нашого великого свята — Дня Незалежності України. І нехай Господь благословить нас, всіх учасників, і всю нашу державу”.

Вдень 22 серпня розпочалися власне змагання та нагородження учасників.

Так серед юніорів перше місце зайняв хлопець Данило. В нагороду він отримав грамоту та медаль, а також прапорець та грошовий подарунок — 200 грн. від стрийського клубу “Сейф” , три години відвідування антикафе “Горище” та навушники від кредитної спілки “Вигода” .

 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче

Друге місце — юна пані Соломія. Дівчинці спонсори подарували прапорець, сертифікат на два години в анти-кафе та книжку — унікальний екземпляр від польського товариства. 

Дівчина Роксолана посіла третє місце у своїй віковій групі та, окрім грамоти та медалі, отримала сертифікат на одну годину до антикафе “Горище”.

Перше місце у категорії “Жінки” зайняла Ірина. Вона отримала грамоту, медаль та комп'ютер на ровер від технічного партнеру та спонсора змагань веломагазину “Велолайф”.

Сто гривень від “Козацького двору” та подарунковий комплект від “Реклам-Сіті” отримала пані Світлана, яка посіла друге місце. Третьою стала Ярослава — велосипедистку привітали грамотою та сертифікатом на 100 грн. від “Козацького двору” .
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче

Найзапекліша боротьба розгорнулася у чоловічій групі. 

На першому місці з відривом 10 секунд опинився пан Роман. Йому вручили грамоту, фонарики на ровер від “Велолайфу”, сертифікат на консультація по фінансовим питанням від кредитної спілки “Вигода” та 300 грн. — від “Сейфу”. 
 
Трохи поступився йому пан Андрій. Він отримав сертифікат на 100 грн. від “Козацького двору”, сертифікат від “Реклам-Сіті” та 200 грн. від “Сейфу”.

Грамоту та медаль, а також сертифікат на 100 грн. від “Козацького двору” отримав пан Олег за третє місце.

 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
Після нагородження до учасників змагань звернулися роверисти, що весною та влітку мандрували у рамках міжнародного паломницького велопробігу “Духовні святині-Богу та Світу”. Вони розповіли про свою подорож та поділилися своїм досвідом. Вони також отримали подарунки від клубу “Прикарпаття”.

У неділю, 23 серпня, після екскурсії у село Розгірче та відвідування храму учасники змагань рушили до Стрия.

 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче
 Крос-кантрі перегони у с.Розгірче

Більше фото в альбомі


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

25.08.2015 17:17