З початку року власна безпека ГУ ДФС у Дніпропетровській області провела 124 службових розслідувань та перевірок

З початку року власна безпека ГУ ДФС у Дніпропетровській області провела 124 службових розслідувань та перевірок

Протягом січня – червня 2015 року управлінням власної безпеки Головного управлінням ДФС у Дніпропетровській області проведено 124 службових розслідувань та перевірок, за результатами яких встановлено 72 факти порушень вимог діючих законодавчих та нормативно-правових документів з боку співробітників територіальних та структурних підрозділів ГУ ДФС області.

За матеріалами управління власної безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області розпочато 30 кримінальних провадження, у тому числі 4 за одержання незаконної винагороди; винесено 53 подання керівникам територіальних підрозділів ГУ ДФС області для вжиття заходів реагування щодо усунення недоліків та притягнення винних осіб до відповідальності; до дисциплінарної відповідальності притягнуто 26 працівників служби.

З метою недопущення на вакантні та керівні посади в органах ДФС осіб, що своїми діями або вчинками можуть дискредитувати імідж служби, у поточному році проведено перевірки 298 кандидатів на працевлаштування. За підсумками перевірок 8 претендентам відмовлено у прийомі на службу.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

24.07.2015 17:25