ДФС та МВФ спільно працюють над планом реформ фіскальної служби

ДФС та МВФ спільно працюють над планом реформ фіскальної служби
З 21 липня по 3 серпня в Києві перебуватиме місія технічної допомоги МВФ. Протягом цього періоду представники місії податково-бюджетного Департаменту МВФ детально вивчать стан та етапи реалізації змін, які заплановані у діяльності ДФС України. Вони оцінять підготовку плану проведення реформ фіскальної служби та актуалізують всі попередньо надані рекомендації Фонду.

Лейтмотивом приїзду місії стало затвердження в липні Державною фіскальною службою плану дій з виконання Плану інституційних змін діяльності ДФС, який передбачає перелік завдань щодо впровадження якісних змін та ефективної організації управляння службою.

Представники МВФ разом з фахівцями ДФС за цей час обговорять заплановані кроки стосовно вирішення кола проблем з адміністрування ПДВ, авансових платежів з податку на прибуток, виконавчої дисципліни щодо ЄСВ, а також – відшкодування ПДВ.

За результатами спільної роботи місія Фонду надасть практичні рекомендації щодо удосконалення змін, які передбачені Планом ДФС.

Всі учасники цього процесу переконані, що така плідна співпраця допоможе в якісному управлінні процесом для вчасного проведення реформ ДФС.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

24.07.2015 17:23