Роман Насіров та Яцек Капіца обговорили питання українсько-польського кордону

Роман Насіров та Яцек Капіца обговорили питання українсько-польського кордону

2 липня українська делегація на чолі з Головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим бере участь у Генеральній Асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА), яка проходить у м. Роттердам, Нідерланди.

За дорученням Президента України українська делегація провела зустріч з заступником Міністра фінансів – керівником митної служби Республіки Польща Яцеком Капіцею.

Роман Насіров, зокрема зауважив, що питання запровадження спільних пунктів пропуску та посилення контролю на українсько-польських кордонах – є завданням Президента України.

Тому сьогодні важливо посилити співпрацю в цьому напрямі, а також налагодити обмін інформацією між митними службами двох країн. Оскільки досвід країн ЄС та впровадження світових практик є важливим на шляху євроінтеграції.

Роман Насіров та Яцек Капіца погодилися про співробітництво щодо митних кордонів. У свою чергу, заступник Міністра фінансів – керівник митної служби Республіки Польща запросив Голову ДФС відвідати у другій половині липня Польщу з подальшим обговоренням всіх практичних питань.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

03.07.2015 16:57