У Стрию «DZIDZIO» шукав другу половинку для своєї маленької копії (ФОТО, ВІДЕО)

У Стрию «DZIDZIO» шукав другу половинку для своєї маленької копії (ФОТО, ВІДЕО)
Вчора, 28 червня, у Стрию відбувся концерт гурту «DZIDZIO». Ще за півтори години до початку на стадіоні «Сокіл» почали збиратись глядачі: як стрияни, так і мешканці інших міст регіону.

Потрапивши на територію стадіону, відвідувачі мали можливість придбати фірмові сувеніри від «DZIDZIO», а також скоштувати морозиво з емблемою гурту.

Біля входу до трибун розмістилася ціла експозиція, присвячена революції гідності та воякам із зони АТО, яку представили волонтери зі «Стрийської народної дружини» - 3-сотня самооборони майдану. Тут кожен бажаючий мав можливість кинути у скриньку допомогу військовим, що зараз знаходяться в зоні АТО. Таким чином під час концерту Стрийською народною дружиною на потреби наших бійців було зібрано 4975 грн. та 10 польських зл.

Ще за півгодини до початку заходу, на сцену вийшов ведучий та почав розважати глядачів. Також відбувся розіграш телевізора у акції від компанії «Телелан».



Піднявшись на сцену, артисти привітали стриян із днем молоді та протягом концерту постійно розкидали у натовп свої сувеніри та морозиво.

Особливу увагу DZIDZIO викликав хлопчик Дмитрик, який майже повністю скопіював образ артиста. Перед публікою хлопець виконав разом з артистом відому пісню «Каділак». Після цього співак обрав одну з дівчат і запросив її на сцену для того, щоб вона станцювала разом із «його маленькою копією». Після танцю малеча відправилась до палатки з сувенірами, де їм подарували фірмові футболки та кепки.





Не забули артисти про свого вчителя - Кузьму Скрябіна, поділившись своїми спогадами про нього та виконавши пісню, яку полюбляв Кузьменко – "Iphone". Також «DZIDZIO» заспівали й пісню самого Скрябіна – "Маршрутка".

У закінченні вечора був анонсований концертний тур, що відбудеться наступного року по меншим містам країни.











Повний фоторепортаж дивіться тут: http://photo.guru.ua/user/33815/1094/

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

29.06.2015 18:26