Арсен Мірзоян відсвяткував День народження на сцені

Арсен Мірзоян відсвяткував День народження на сцені
Український музикант Арсен Мірзоян відсвяткував День народження сольником у київському «Caribbеan club». Артиcт влаштував справжнє двогодинне музичне свято, під час якого крім відомих пісень, виконав і кілька нових композицій. Серед них і нова робота під назвою «Інші двері», що була написана за кілька днів до столичного концерту.

«Ми були в турі західною Україною і під час нашого перебування у Луцьку народилась пісня в стилі босанова «Інші двері, - розповідає Арсен Мірзоян. – Ми одразу розклали її на партії та вже в Рівному вперше зіграли. А сьогодні виконали її у Києві. Пісня подобається людям – ми щасливі».

Зал був забитий вщент, разом із Арсеном співав, як вже відомі хіти, так і зовсім нові композиції. Зовсім нещодавно, Арсен Мірзоян презентував пісню «Стрелы», але на сольному виступі більшість глядачів знала слова та підспівували.

«Це була перевірка боєм, люди співали майже всі пісні з нами і це найголовніша перемога, - ділиться враженнями Мірзоян. – Я думав, що в Києві публіка більш розбалувала і не очікував такої віддачі. Раніше столичні меломани могли оцінити якість музики, майстерність музикантів, вокал, але цього разу вони прийшли ще й з багажем знань, вони знали слова пісень та співали разом з нами».

Нагадаємо, вже цього літа Арсен Мірзоян планує відтворити концерт Володимира Висоцького на аранжування Георгія Гараняна.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Києва

25.05.2015 15:29