У цьому році центри обслуговування платників Дніпропетровщини надали понад 74 тисяч адмінпослуг

У цьому році центри обслуговування платників Дніпропетровщини надали понад 74 тисяч адмінпослуг

На сьогодні 32 Центри обслуговування платників Головного управління ДФС у Дніпропетровській області надають 25 видів адміністративних послуг. Протягом січня – квітня 2015 року ЦОПами області надано більше 74 тисяч таких послуг.

Серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У звітній період було надано понад 35,6 тисяч цих послуг, з яких майже 8,4 тисяч – у квітні.

Також користуються попитом суб`єктів господарювання послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС. Так, за чотири місяці 2015 року Центрами обслуговування платників Дніпропетровського регіону було надано майже 8,3 тисячі зазначених довідок та понад 6,3 тисяч послуг з реєстрації книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, що окрім отримання адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, відвідувачі Центрів обслуговування платників мають можливість подати податкову звітність та одержати ключі електронного цифрового підпису.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

25.05.2015 12:04