В Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області відбулось п’яте засідання Громадської ради


На п’ятому засідання Громадської Ради при Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області за участі першого заступника начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Романа Афонова обговорювалися такі питання як: утворення робочої групи Громадської ради з питань реформування ДФС України, функціонування тимчасових споруд на території Дніпропетровської області, тощо.

Учасники засідання розглянули пропозиції для внесення змін до Митного кодексу України. Це пропозиції щодо створення «білих» списків суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та надання їм відповідних преференцій, запровадження механізму прийняття попередніх рішень з визначення митної вартості товарів при митному оформленні, створення спеціалізованих пунктів здійснення інших видів державного контролю, підвищення ефективності діяльності митних органів тощо.

Наприкінці зустрічі, представники громадських організацій розглянули питання щодо організації роботи та функціонування робочої групи Громадської ради з питань удосконалення митно-правового регулювання та затвердження відповідного положення.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

25.05.2015 11:56