Оперативники ДФС затримали 7 автомобілів, які порушили правила перевезення товарів через лінію розмежування у зоні АТО

Оперативники ДФС затримали 7 автомобілів, які порушили правила перевезення товарів через лінію розмежування у зоні АТО

Працівники оперативних підрозділів ДФС, які забезпечують контроль за переміщенням вантажів через лінію розмежування у зоні АТО, 11 – 12 травня затримали та доглянули 7 транспортних засобів.

Зокрема, було затримано автомобіль, який перевозив 1344 пляшки пива по 2,5 літра та 1440 пляшок шампанського. У водія не було необхідних супровідних документів на пиво та шампанське. Наразі, проводяться необхідні заходи.

За результатами огляду іншого транспортного засобу, який перевозив цукор вагою 18 тон на суму 180 тис. грн., 7035 пляшок пива та 2640 пляшок слабоалкогольних напоїв встановлено порушення та складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення.

Нагадаємо, працівниками оперативних підрозділів ДФС ведеться постійний контроль за переміщенням товарів та транспортних засобів через лінію розмежування у зоні АТО. Зокрема, здійснюється перевірка транспортних засобів на наявність відповідного дозволу на перевезення вантажу (товару), його відповідність даним, зазначеним у такому дозволі, контроль за сплатою податків до Державного бюджету України суб’єктами господарювання.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

15.05.2015 15:22