Стан розгляд звернень громадян у Нікопольській ОДПІ

Стан розгляд звернень громадян у Нікопольській ОДПІ
Заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька повідомила, що станом на 27 березня 2015 року з початку року надійшло 12 письмових звернень громадян. За результатами розгляду надано відповідь на 10 письмових звернень, у тому числі 3 звернення вирішено позитивно, на 5 звернень надано роз’яснення, а 2 звернення переслано за належністю до інших органів для розгляду в межах компетенції. По 2-м зверненням термін розгляду не настав.

Питання, порушені громадянами, стосувалися: проведення контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків та зборів, не декларування доходів отриманих від здавання в оренду нерухомості, порядку оподаткування доходів фізичних осіб та нарахування штрафних санкцій, фінансового забезпечення колишніх працівників Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів.

Випадків несвоєчасного розгляду звернень громадян не було.

Скарг на недоліки у роботі, на дії, бездіяльність та на корупційні діяння (зловживання владою або службовим становищем) посадових осіб Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, перегляд їх рішень не надходило.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

27.03.2015 16:14