Тиждень декларування на Нікопольщині

Тиждень декларування на Нікопольщині

«Любов, мир, Україна!» – під таким простим, актуальним та близьким для кожного українця гаслом пройшов тиждень декларування доходів у Нікопольській ОДПІ.

Подати добрий приклад вчасного та чесного декларування майна і доходів закликали відомі люди Нікопольщини. Так, до декларування доходів, як до одного з проявів справжнього патріотизму, закликала депутат міської ради, голова громадської організації „Україна майбутнього”, начальник Марганецького управління праці та соціального захисту населення Хникіна Гульнара Рашидівна.

Гульнара Хникіна зазначила, що обов’язок кожного громадянина – сумлінно сплачувати податки заради блага нашої держави, декларуючи свої доходи ми вносимо свою лепту у добробут та розквіт України.

Крім того в рамках акції «Любов, мир, Україна!» в школах та спортивних секціях міста пройшов «День відкритого декларування».

Так податківці Нікопольської ОДПІ завітали до дитячого футбольного клубу «Електрометалург-НЗФ» з метою інформування про обов'язок декларувати доходи, отримані протягом 2014 року, зокрема, призів чи виграшів та пояснити юним спортсменам, що бути громадянином, який декларує доходи, свідомо виконуючи свій конституційний обов`язок – це почесно, адже кошти від цього завжди йдуть на поліпшення у всіх сферах життя.

Всі виступи та діалоги, котрі прозвучали в ці дні в межах акції «Любов, мир, Україна!», базувалися на єдиному підґрунті – необхідності декларувати доходи та брати на себе відповідальність за майбутнє країни.

Нікопольська ОДПІ висловлює вдячність громадянам, які вже долучились до кампанії декларування - 2015, і нагадує, що задекларувати свої доходи слід до 1 травня цього року. На період деклараційної кампанії режим роботи Центру обслуговування платників адаптовано до потреб декларантів.

Консультації фахівців щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи можна безкоштовно отримати у Центрі обслуговування. Тим, хто бажає подати декларацію в електронному вигляді, рекомендуємо скористатися сервісом «Декларування он-лайн» на веб-порталі ДФС України.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Марганца Новости Никополя

20.03.2015 15:32