Запрошуємо дітей помріяти про майбутнє

Запрошуємо дітей помріяти про майбутнє
«Майбутнє країни – у мріях дитини» - саме так буде називатися цього року Всеукраїнський конкурс дитячої творчості, який покликаний сприяти формуванню економічної грамотності та податкової культури у школярів та зміцненню позитивного іміджу Державної фіскальної служби України.

«Шановні діти! Ми запрошуємо вас здійснити маленький, але важливий крок у доросле свідоме життя, поглибити свої знання з економіки та нашої професії. Зобразити свої мрії про державу, у якій ви зростаєте. Щоб саме завдяки вам всі дорослі жителі Нікопольщини переконалися, що сплачувати податки – це престижно! Тож запрошуємо взяти участь у творчому змаганні» – зауважила Вікторія Радецька.

Діти вікових категорій – 9-11 та 12-15 років можуть подати до Нікопольської ОДПІ свої роботи з податкової та митної тематики у таких напрямках: художні твори; комп’ютерна графіка (анімація); літературні твори. Конкурс проводитиметься у три етапи. Перший етап конкурсу відбуватиметься на районному рівні і триватиме до 15 квітня 2015 року.

Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, стануть лауреатами Всеукраїнського рівня.

Переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року.

Роботи на конкурс потрібно подавати до Нікопольської ОДПІ, каб.324 до 1 квітня поточного року.

Дізнатися про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна за телефоном 2-13-41.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

27.02.2015 15:08