Комісія з розслідування діяльності посадових осіб ДФС отримає доступ до всіх необхідних документів

Комісія з розслідування діяльності посадових осіб ДФС отримає доступ до всіх необхідних документів

Як тільки комісію зі службового розслідування діяльності посадових осіб ДФС буде створено, і вона розпочне роботу, всі підрозділи Служби цілковито сприятимуть її діяльності.

«Комісія отримає відповіді на всі запитання, вона матиме доступ до всіх необхідних документів, які дозволять їй зробити об’єктивні й неупереджені висновки», - зазначив Максим Мокляк, призначений тимчасово виконуючим обов’язки Голови Державної фіскальної служби України на час проведення службового розслідування в ДФС.

Він також відзначив, що Служба наразі продовжує функціонувати у звичному для неї робочому режимі. Директори департаментів, керівники обласних і районних структур, митні пости – всі продовжують виконувати свою роботу. Найважливіші рішення, як і раніше, ухвалюватимуться колегіально.

«Поки що я залишив за собою загальну координацію роботи митних органів і податкової міліції. В разі потреби, за погодженням з Міністерством фінансів будуть призначені тимчасово виконуючі обов’язки кураторів цих напрямів», - повідомив Максим Мокляк.

За його словами, немає жодних прикладів бойкоту чи непокори з боку окремих службових осіб чи підрозділів ДФС у зв’язку з ухваленим Урядом рішенням тимчасово відсторонити керівників Служби від виконання повноважень.

«У тому ж разі, якщо такі прояви буде виявлено, Служба має достатньо важелів для їхнього рішучого припинення», - підкреслив т.в.о Голови ДФС.

Також не припинятиметься робота з кадрового оновлення відомства.

«По людях, які не хочуть або не можуть працювати по-новому, чесно й прозоро, будуть оперативно прийматися відповідні кадрові рішення, - наголосив Максим Мокляк. - Одночасно триватиме робота над проектом з оновлення кадрового складу, анонсованим у вівторок на селекторній нараді в ДФС. Він є важливою складовою комплексної програми структурної та функціональної реформи Державної фіскальної служби. Проект розрахований на тривалий період і полягатиме в пошуку нових кадрів та підвищенні фахового рівня працівників Служби», - наголосив т.в.о Голови ДФС України.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

27.02.2015 15:02