Мешканці Стрия вдруге зустрілися з дільничними інспекторами (ВІДЕО)

Мешканці Стрия вдруге зустрілися з дільничними інспекторами (ВІДЕО)
Вчора, третього лютого, у ЖЕКу №1 міста Стрий відбулась друга запланова зустріч мешканців цієї території з дільничними інспекторами району.
Спілкувався з населенням начальник відділення дільничних інспекторів міліції Стрийського МВ УМВСУ у Львівській області Роман Вовк, старший дільничний інспектор майор міліції Сергій Гайовський та нещодавно призначений на посаду після закінчення вузу лейтенант міліції Роман Сомик.
Як і минулого разу Голова Громадської ради Ігор Брик оголосив результати анкетування, що проводилось серед населення цього району з приводу роботи дільничних інспекторів міліції.
Було визначено відповіді:
- Чи звертались ви до дільничних інспекторів? Так — 34, ні — 60 опитаних.
- Чи задоволені ви, як відреагував дільничний інспектор на ваше звернення? Так — 14, ні — 20.
Чи були ви присутні під час виступу дільничного інспектора у трудових колективах, установах, організаціях і т.п.? Так — 7, ні — 87 людей.
Які проблеми найбільш турбують мешканців вашої вулиці, району, що інспектор допоміг вирішити? Проблеми алкоголю — 14 людей, наркоманії — 6, недотримання тиші у вечірній час — 3, крадіжки — 7, хуліганство — 2, безпека і робота з дітьми — 2, паркування машин в недозволених місцях — 1. П'ятеро опитуваних відповіли, що інспекторам потрібно частіше до них заходити. Один опитуваний написав серед проблем — затримку злодіїв, ще один — поскаржився на сусіда. Також чомусь серед такого анкетування піднялося питання прибирання — 7 людей. Одна людина написала, що вся система не працює. Серед тих, хто відповів, що все спокійно або не знаю — 49 анкет.
Старший дільничний інспектор Сергій Гайовський доповів, що силами їхнього ЖЕКу протягом 2014 року було зареєстровано і розглянуто 524 зверення громадян, серед яких — 26 по факту насильства в сім'ї. Розкрито 17 злочинів, складено 82 адміністративних протокола по всім категоріям. Один протокл по ст.156 КупАП — незаконна торгівля спиртними напоями, чотири протокола — ст. 176 — торгівля з рук спиртовими виробами власного віробництва, 12 — щодо розпиття спиртних напоїв на вулиці Чорновола.
Присутні мешканці мали змогу безпосередньо задавати питання своїм дільничним та отримувати конкретну відповідь.
Надалі дільничні інспектори зустрінуться з мешканцями Стрия, що територіально значаться за ЖЕКом №2. Відбудеться захід 10 лютого о 17-й годині.


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

05.02.2015 10:23