З нагоди Дня міліції у місті Стрию проведено Спартакіаду серед команд працівників правоохоронних органів (ФОТО)

Участь у цьому спортивному заході взяли команди Лінійного відділу міліції на станції Стрий, Стрийського міжрайонного відділу Управління Державної служби охорони, Стрийського районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій та Стрийського міського відділу міліції.

З гордістю зазначимо, що переможцем Спартакіади стала команда Стрийського міського відділу міліції.

Уже традиційно, чотирнадцятий рік поспіль, за сприянням відділу молоді та спорту Стрийської міської ради у місті Стрию проводиться Спартакіада серед команд працівників правоохоронних органів. Цьогоріч у цьому спортивному дійстві взяли участь чотири команди, які виборювали звання кращих у змаганнях з міні-футболу, підтягування на перекладині та естафеті з човникового бігу.

За результатами змагань кращим у підтягуванні на перекладині став Петро Кухар –представник команди ДСНС, найшвидшою у змаганні з човникового бігу виявилась команда Лінійного відділу міліції на ст.Стрий. Заслужену перемогу у змаганнях з міні-футболу здобула команда Стрийського міського відділу міліції, яка й стала переможцем Спартакіади, посівши в загальнокомандному заліку перше місце.

Організатори турніру нагородили переможців грамотами, медалями та кубками, а колеги по роботі - щирими привітаннями та гучними оплесками.



Джерело: mvs.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

19.12.2014 23:22