В Стрию ділились досвідом діяльності Центрів передподружнього приготування

16 грудня 2014 року, в приміщенні Комісії у справах мирян і сім’ї Стрийської єпархії відбулась зустріч із головою Комісії сім’ї та представниками Центру передподружнього приготування Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. На даній зустрічі були присутніми голова ЄКМС Стрийської єпархії УГКЦ о. Тарас Костик, помічник Голови о. Петро Монька, інспектор-методист Центру передподружнього приготування (далі ЦПП) Стрийської єпархії УГКЦ п. Марія Гавінська, директор Стрийського відділення ЦПП п. Ольга Грабович, а також голова Комісії сім’ї Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ о. Василь Нестер та представники Центру передподружнього приготування Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Ціллю даної зустрічі було поділитися досвідом та напрацюваннями ЄКМС Стрийської єпархії, з метою покращення діяльності даних структур на теренах Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

У ході зустрічі було розглянуто напрацювання Комісії сім’ї та ЦПП Самбірсько-Дрогобицької єпархії, а також було запропоновано моделі оптимізації та реорганізації праці, структурного наповнення працівниками центру у ділянці приготування наречених до подружжя.

Сподіваємось, що переданий досвід та певні напрацювання ЄКМС Стрийської єпархії УГКЦ будуть корисними для наших співбратів із Самбірсько-Дрогобицької єпархії також посприяють творенню мережі нових відділень передподружнього приготування на теренах їхньої єпархії.

Джерело: stryi.ugcc.org.ua

Категорії: Новини Стрия

18.12.2014 23:10