Алгоритми успіху від газети «Приватний підприємець»

Алгоритми успіху від газети «Приватний підприємець»

29 листопада 2014 року у Дніпропетровському регіональному інституті Державного управління при Президентові України відбулася конференція: "Алгоритми успіху від газети «Приватний підприємець", присвячена 15-річчю газети.

Колектив газети запросив на подію підприємців, журналістів, представників органів влади.

У конференції приймала участь начальник управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова.

Вона привітала редакцію та колектив видання з ювілеєм – 15-річчям газети в світ та вручила головному редактору газети Світлані Дудник почесний диплом ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

«Талановитий колектив редакції зумів завоювати для газети репутацію одного з найцікавіших і найінтелектуальніших видань області, яке займає достойне місце серед національних ЗМІ.

Багато змін відбулося за роки існування Вашої газети. Змінювалися обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, про наше місто і область, про зміни та новини у законодавстві.

Приємно, що Ваша газета приділяє багато уваги і роботі фіскальної служби, об'єктивно інформуючи про нашу діяльність - підкреслила Манушак Осипова».

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

05.12.2014 16:17