Стрийські правоохоронці затримали "гаражного" крадія

За допомогою місцевих мешканців, на «гарячому», при спробі крадіжки з гаражного приміщення, правоохоронці затримали 26-річного мешканця Бродівського району.

Нещодавно до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив про те, що невідомий чоловік, зламавши вхідні двері, проник у його гаражне приміщення та намагається викрасти речі.

Крадія, а ним виявився 26-річний мешканець Бродівського району, затримали правоохоронці на підставі ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Як встановлено, чоловік не так давно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення злочинів. У місті Стрию проживав тимчасово.

Як з’ясувалось чоловік причетний до вчинення ще декількох крадіжок. Зокрема, на його «рахунку» крадіжка з гаражного приміщення, що знаходиться в одному з сіл Стрийського району. Зловмисник зламавши навісний замок, проник у приміщення, звідки викрав скутер та інші речі. Викрадене майно потерпілий оцінив у шість тисяч гривень.

За рішенням суду щодо зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні, розпочатому за ст.15 (замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, триває досудове розслідування. Проводиться, перевірка щодо причетності зловмисника до вчинення аналогічних злочинів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: mvs.gov.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Бродів

28.11.2014 21:11