Ігор Білоус: Платники мають продемонструвати нове ставлення до сплати податків

Ігор Білоус: Платники мають продемонструвати нове ставлення до сплати податків

Про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прес-конференції в Інформаційному агентстві «Укрінформ».

За його словами, сьогодні ставлення платників податків до органів ДФС змінилося в гірший бік. Більшість платників нівелюють існування податкових інспекцій та намагаються вирішувати проблемні питання в судах та інших органах влади.

«ДФС веде активну роботу з судами у контексті відпрацювання ризикових суб’єктів господарювання та певних господарських відносин. Ми фактично відслідковуємо ті системні рішення, які працюють проти нас. Сьогодні деякі платники вважають, що ДФС не має важелів для вирішення проблемних ситуацій. Ми будемо змінювати цю думку. Наша судова система живе своїм окремим життям. І якщо випало на нашу долю кинути їй виклик, ми це зробимо», – наголосив Ігор Білоус.

Голова ДФС України також запевнив, що докладе максимум зусиль для того, щоб заручитися підтримкою і Президента України, і Прем’єр-міністра і Генерального прокурора для вирішення даного питання.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

10.10.2014 15:48