В Нікопольській ОДПІ діє пропускний режим

В Нікопольській ОДПІ діє пропускний режим

Начальник Нікопольської ОДПІ Геннадій Ткачук звернув увагу відвідувачів, що відповідно до Інструкції про порядок організації охорони та пропускного режиму в Нікопольській ОДПІ, громадяни, які проходять на територію інспекції у службових і особистих справах, пропускаються по документах, що посвідчують особу та обов’язково реєструються у книзі обліку відвідувачів з інформуванням посадових осіб до яких вони прибули.

Особистий прийом громадян керівництвом Нікопольської ОДПІ проводиться тільки в кімнаті прийому громадян, яка знаходиться на І поверсі, кабінет № 102.

При наявності повістки (запрошення) і документа, що засвідчує особу, до адміністративного будинку Нікопольської ОДПІ допускаються особи, які викликані по кримінальних справах після реєстрації їх в книзі обліку відвідувачів.

Відвідувач має право на одноразовий вхід і тільки до відповідного кабінету того працівника Нікопольської ОДПІ, до якого він прибув. Відвідувачам не дозволяється відвідувати інші відділи, працівники яких не давали на це дозволу. Про це відвідувачу повідомляється працівником підрозділу охорони та працівником до якого він прибув. У разі порушення встановленого правила, відвідувач може бути позбавлений права відвідування об’єкту охорони, - підкреслив Геннадій Ткачук.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

03.10.2014 15:33