Результати роботи митних підрозділів Дніпропетровської митниці Міндоходів

Результати роботи митних підрозділів Дніпропетровської митниці Міндоходів
Днями у студії Дніпропетровської телерадіокомпанії "Регіон" відбулося телеінтерв’ю Дєдушевої Ольги Павловни - начальника відділу заходів регулювання зовнішньоекономічної діяльності управління митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровської митниці Міндоходів на тему: "Результати роботи митних підрозділів Дніпропетровської митниці Міндоходів".

За її словами: "Дніпропетровська область - одна з найбільш економічно розвинених в Україні і роботу більшості крупних підприємств області орієнтовано на зовнішньоекономічну діяльність. Тож, основним завданням Дніпропетровської митниці Міндоходів є створення сприятливих умов для ритмічного функціонування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності регіону".

Ольга Дєдушева окремо зупинилась на основних макроекономічних показниках роботи митної служби області. "Щодо розподілу експорту та імпорту, то експорт у Дніпропетровській митниці Міндоходів по оформленим вантажам у ваговому показнику з початку року склав 84,19 відс., імпорт – 15,81 відс. Основні товарні групи експорту – це руди, шлаки і зола; чорні метали; вироби з чорних металів; залізничні локомотиви та їх частини; папір і картон, а імпорту – промислове устаткування, енергетичні матеріали; пластмаси, полімерні матеріали та вироби з них; чорні метали, фармацевтична продукція.

За серпень 2014 року митницею перераховано до бюджету 850,8 млн.грн. Сума перерахування більша, ніж за аналогічний період минулого року на 59,5%. Сума додаткових надходжень при контролі за визначенням країни походження склала 655,57 тис. грн., що по відношенню з 2013 роком збільшилась в 2,6 рази. Тож, головне завдання Дніпропетровської митниці Міндоходів – забезпечити високу ефективність і швидкість митного оформлення, підтримуючи баланс інтересів держави та бізнесу".

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

19.09.2014 14:51