До держказни Нікопольщини з початку року надійшло майже 480 млн. гривень

До держказни Нікопольщини з початку року надійшло майже 480 млн. гривень

Про це повідомив начальник Нікопольської ОДПІ Геннадій Ткачук. За його словами за січень - серпень 2014 року податківці Нікопольщини спрямували до бюджетів всіх рівнів 479,4 млн. гривень.

Зокрема, в січні – серпні 2014 року до загального фонду держбюджету від платників Нікопольщини надійшло 98,3 млн. гривень. Найбільшу питому вагу у структурі податкових зборів, як і раніше, мають два податки – ПДВ – 48,6% від загальної суми надходжень до Державного бюджету та податок на прибуток – 16,6%.

Місцевий бюджет у січні – серпні 2014 року отримав 381,1 млн. гривень. Основними джерелами наповнення місцевого бюджету є податок з доходів фізичних осіб (69,9% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів), плата за землю (17,5% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів) та єдиний податок (4,6% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів).

Геннадій Ткачук зазначив, що головним завданням Державної фіскальної служби України є забезпечення прогнозованого, ритмічного і стабільного наповнення державного та місцевого бюджетів. Робота Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області націлена на розвиток та зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур міста та району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги, покращення якості їх обслуговування, зниження адміністративного тиску, сприяють наповненню бюджетів та забезпеченню соціального захисту громадян.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

05.09.2014 14:56