Міндоходівці приймають активну участь у справах міста

 Міндоходівці приймають активну участь у справах міста
На днях у Дніпропетровській міській раді проведено розширене засідання робочої групи з дотримання у м. Дніпропетровську принципів державної регуляторної політики, членом якої є начальник інформаційно-комунікаційного управління ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області Манушак Осипова.

Про це повідомили в інформаційно – комунікаційному відділі Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області.

Під час засідання представники інститутів громадянського суспільства, бізнесу, депутатів міської ради та органів влади обговорили зміни, внесені до статті 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Законом України від 05.06.2014 №1319-VII, а також питання, пов’язані з організаційними заходами з нагоди відзначення у м. Дніпропетровську Дня підприємця - 2014.

Манушак Осипова звернула увагу присутніх на те, що в області в цілому, та у м. Дніпропетровську, зокрема, закінчується проведення «Місячника легалізації трудових відносин у Дніпропетровському регіоні», під час якого роботодавці та наймані працівники не тільки можуть отримати вичерпні роз’яснення з питань оформлення трудових відносин роботодавців з найманими працівниками, соціального захисту найманих працівників, додержання вимог податкового законодавства та законодавства з питань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, але й зареєструвати відповідні трудові договори. Також присутні ознайомлені з ходом проведення операції «Урожай – 2014».

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Днепропетровска Новости Никополя

08.08.2014 11:46