Легалізація доходів за рахунок добровільного оформлення найманих працівників

Легалізація доходів за рахунок добровільного оформлення найманих працівників
Заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський повідомив, що з метою проведення роботи з легалізації заробітної плати протягом операції «Урожай-2014» проводились зустрічі з керівниками підприємств агропромислового комплексу. В результаті проведеної індивідуально – роз’яснювальної роботи станом на 01.08.2014 відпрацьовано 33 юридичні особи, в т.ч.:

21 підприємство підвищило розмір виплати заробітної плати 399 найманим працівникам.

Легалізовано доходу за рахунок підвищення заробітної плати на загальну суму 282,9 тис. грн. За рахунок підвищення розміру виплати заробітної плати додаткові надходження до бюджету склали:

- з податку на доходи фізичних осіб в розмірі 38,4 тис.грн.;

- з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі 127,6 тис.грн.

Також, 12 підприємств добровільно оформили додатково 124 найманих працівника.

Легалізовано доходу за рахунок добровільного оформлення найманих працівників в розмірі 79,6 тис. грн. Додаткові надходження з податку на доходи фізичних осіб за рахунок добровільно оформлених найманих працівників склали 11,2 тис. грн. Додаткові надходження з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за рахунок добровільно оформлених найманих працівників склали 28,6 тис.грн.

«Нікопольською ОДПІ постійно проводиться активна роз’яснювальна робота серед роботодавців і громадян щодо неприпустимості та можливих правових наслідків використання найманої праці з порушенням трудового законодавства, важливості оформлення трудових відносин належним чином.

Шановні громадяни! Ваша легальна зарплата – Ваш гарантований державою соціальний захист!», - зазначив Володимир Малиновський.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

08.08.2014 11:40