За січень - липень звітного року бізнес Нікопольщини поповнив казну на 395,7 млн. гривень

За січень - липень звітного року бізнес Нікопольщини поповнив казну на 395,7 млн. гривень

Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Нікопольської ОДПІ Віктор Ковальчук. За його словами за січень - липень 2014 року податківці Нікопольщини спрямували до бюджетів всіх рівнів 395,7 млн. гривень.

Зокрема, в січні – липні 2014 року до загального фонду держбюджету від платників Нікопольщини надійшло 76,9 млн. грн. Найбільшу питому вагу у структурі податкових зборів, як і раніше, мають два податки – ПДВ – 40,7 млн. грн. та податок на прибуток – 15,4 млн. гривень.

Місцевий бюджет у січні – липні 2014 року отримав 318,8 млн. гривень. Основними джерелами наповнення місцевого бюджету є податок з доходів фізичних осіб (71,3 від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів), плата за землю (18,2% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів) та єдиний податок (4,6% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів).

Виконуючий обов’язки начальника Нікопольської об’єднаної державної податкової інспекції Віктор Ковальчук зазначив, що головним завданням Міністерства доходів і зборів України є забезпечення прогнозованого, ритмічного і стабільного наповнення державного та місцевого бюджетів. Робота Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області націлена на розвиток та зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур міста та району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги, покращення якості їх обслуговування, зниження адміністративного тиску, сприяють наповненню бюджетів та забезпеченню соціального захисту громадян.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

08.08.2014 11:38