Терміни подання звітності та сплати задекларованих зобов’язань за перше півріччя 2014 року.

Терміни подання звітності та сплати задекларованих зобов’язань за перше півріччя 2014 року.
ДПІ у Волноваському районі ГУ Міндоходів у Донецькій області нагадує платникам, які звітують за перше півріччя нинішнього року, що податкові декларації подаються протягом 40 календарних днів, наступних за останнім днем звітного податкового кварталу (півріччя). Також, якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день. Однак, термін сплати податків і зборів, у такому випадку, не переноситься. Тобто, платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації. Така сума сплачується протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації.
Отже, граничними термінами подання податкових декларацій та сплати податкових зобов’язань для платників, які звітуватимуть за перше півріччя, у цьому році будуть: 11 серпня 2014 року – щодо подання декларацій та 19 серпня 2014 року – щодо сплати податкових зобов’язань.
При складанні звітності платникам збору за спецвикористання води, екологічного податку, збору за користування радіочастотним ресурсом та плати за користування надрами необхідно врахувати зміни ставок, які запроваджено з 1 квітня ц.р. відповідно до Закону України від 27 березня 2014 року №1166 «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні».

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Волновахи

25.07.2014 15:40