Працівники фіскальної служби підтримали поранених військовослужбовців із зони АТО

Працівники фіскальної служби підтримали поранених військовослужбовців із зони АТО
23 липня працівники Державної фіскальної служби України долучилися до акції вдячності для поранених військовослужбовців із зони АТО, які проходять лікування у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Силами волонтерів та громадських організацій на території госпіталю було створено імпровізовану сцену під відкритим небом, на якій перед бійцями та їх рідними виступили зірки української естради та публічні діячі.

Від імені відомства директор Інформаційно-комунікаційного департаменту Віктор Косарчук вручив подарунки для поранених військових та висловив подяку за проявлений ними героїзм і патріотизм.

«Кожен із бійців, які проходять лікування у цьому госпіталі, – герой і патріот своєї Батьківщини. Ми високо цінуємо ваш подвиг і висловлюємо вам вдячність за захист незалежності України, глибоку повагу та підтримку» - зауважив Віктор Косарчук.

Також волонтери підготували списки необхідного обладнання та ліків якими Державна фіскальна служба разом з благодійним фондом «Українська ліга благодійників» забезпечить госпіталь найближчим часом.

Учасники акції висловили сподівання, що атмосфера теплоти, добра та піклування сприятимуть якнайшвидшому одужанню наших бійців.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

25.07.2014 12:42