З початку року фахівці Нікопольської ОДПІ надали майже 8 тисяч адміністративних послуг

З початку року фахівці Нікопольської ОДПІ надали майже 8 тисяч адміністративних послуг
Заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька зазначила, що з кожним роком все більше платників користуються послугами сервісних центрів та отримують важливу інформацію для успішного ведення бізнесу.

Серед послуг, якими здебільшого цікавились платники, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

За І півріччя поточного року надано понад 4,3 тисячі таких послуг, а це 54% від загальної кількості отриманих платниками адміністративних послуг.

Також популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій, видачі довідки про відсутність заборгованості із сплати податків, зборів платниками податків, які припиняють підприємницьку діяльність та реєстрація книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність. Цих послуг протягом січня – червня 2014 року надано 0,7 тисяч, 0,8 тисяч та 0,7 тисяч відповідно.

Вікторія Радецька нагадує, що при Нікопольській ОДПІ функціонує 3 Центри обслуговування платників (ЦОП). Центри знаходяться у містах Нікополь, Орджонікідзе та Марганець, у них платникам надається якісна правова та податкова допомога, оперативно приймається звітність, надаються адміністративні послуги.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

25.07.2014 12:40