Від платників Нікопольщини надійшло більше 200 мільйонів гривень єдиного внеску

Від платників Нікопольщини надійшло більше 200 мільйонів гривень єдиного внеску
Заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський зазначив, що протягом січня – червня поточного року від платників надійшло 242,5 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

При цьому, лише в червні 2014 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Нікопольського регіону перерахували на рахунки Держказначейства 44,4 мільйонів гривень, що на 3,4 мільйонів гривень більше, ніж прогнозувалось.

Високі показники надходжень забезпечуються за рахунок професійних підходів в організаційній роботі органів Міндоходів області, систематичної роз’яснювальної роботи серед платників, а також завдяки підвищенню податкової культури.

До того ж, для забезпечення максимальної зручності у спілкуванні з органами Міндоходів, платникам надана можливість подавати звітність електронною поштою з використанням ключів електронного цифрового підпису.

«Шановні платники, пам’ятайте про важливість вчасного розрахунку, адже наявність заборгованості з ЄСВ у будь-якому розмірі – явище, що порушує права громадян, позбавляючи державу джерел фінансування соціальних потреб суспільства»,- підкреслив Володимир Малиновський.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

18.07.2014 15:56