Переможниця конкурсу „Очима дитини про бюджет країни” отримала премію ім. Анатолія Москаленка

Переможниця конкурсу „Очима дитини про бюджет країни” отримала премію ім. Анатолія Москаленка
4 липня 2014 року в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка у рамках відзначення ювілейної академії – 80-річчя з дня народження першого директора Інституту, професора Анатолія Москаленка відбулося урочисте вручення премії.

Наймолодшим лауреатом премії Фонду розвитку журналістики ім. Анатолія Москаленка у номінації „школярі” стала переможниця щорічного конкурсу Міндоходів „Очима дитини про бюджет країни” 11 – річна Інна Руденко. Її твір „Абетка про податки” зайняв друге місце у конкурсі.

Традиційно нагороди вручав Голова Наглядової ради Фонду, перший Президент незалежної України Леонід Кравчук. У своїй вступній промові він підкреслив особливу роль журналіста у неупередженому та об`єктивному висвітленні життя країни та подій, які у ній відбуваються.

„Найбільший виклик журналістам сьогодні, виклик суспільству, громаді, державі – це Донбас. Тому вкрай важлива принципова позиція журналістів, які працюють у тих регіонах, де зараз триває війна. Адже лише завдяки їм люди дізнаються про те, що насправді там відбувається”, - наголосив Леонід Кравчук.

У свою чергу директор Інформаційно-комунікаційного департаменту Міндоходів Віктор Косарчук також привітав маленьку переможницю та її колег і вручив подарунки від відомства.

Зокрема, двом лауреатам у номінації „фотожурналістика”, один з яких знаходиться зараз у зоні проведення АТО, Віктор Косарчук подарував бронежилети з побажанням здоров’я та невичерпного натхнення.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

11.07.2014 14:47