Міндоходів переводить працівників з Криму на материкову Україну

Міндоходів переводить працівників з Криму на материкову Україну
Для належної координації роботи органів доходів і зборів в АР Крим та м. Севастополі Міністерство створило робочу групу, до складу якої увійшли працівники цих регіональних органів. Понад 40 фахівців, які вирішили продовжити працювати в Міндоходів, вже переїхали до Києва та працюють дистанційно.

Крім того, виявили бажання працювати в митних органах інших регіонів України ще 23 працівника Кримської та Севастопольської митниць. Це особи керівного та інспекторського складу. З них 18 вже переведено для подальшої служби на українських митницях материкової України, інші будуть працевлаштовані після закінчення щорічної відпустки, в якій вони наразі перебувають.

Нагадуємо, що всі працівники ГУ Міндоходів в АР Крим, які бажають продовжити державну службу, можуть подати заяви про вступ до робочої групи з координації роботи органів ГУ Міндоходів АР Крим та м. Севастополя.

Працівники, які мають намір звільнитися за власним бажанням, повинні подати відповідні заяви до територіального органу ГУ Міндоходів м. Києва, на адресу якого буде здійснено перереєстрацію кримських органів доходів і зборів.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

14.04.2014 09:54