Про декларування доходів громадян

Про декларування доходів громадян
28 березня 2014 року в Інформаційному агентстві «Мост-Днепр» відбулася прес-конференція «Декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році». У прес-конференції взяв участь заступник начальника ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області Ігор Ломако.

За словами Ігора Ломако: "До кінця деклараційної кампанії залишився один місяць. По Дніпропетровській області з 60 тисяч громадян, які повинні задекларувати свої доходи, поки що це зробили лише 10 тисяч. Чомусь люди відкладають цю дуже важливу процедуру на самі крайні терміни. Тому, у квітні робота Центрів обслуговування платників подовжена до 20-00 години у будні дні та працюють по суботах. Ми просимо громадян не відкладати подачу декларацій на останні дні і нагадуємо, що зобов'язані подавати декларації всі, хто одержує спадок, подарунки, здає в оренду нерухоме або рухоме майно, одержує іноземні або інвестиційні доходи, благодійну допомогу тощо".

«Всього в області за підсумками 2013 року дохід вище 1 млн. грн. задекларували 30 чоловік. Сума задекларованих коштів - 293 млн. грн, за якими податкові зобов’язання складають близько 10 млн. грн.», - зазначив він.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

04.04.2014 16:35