Ресурс «ЗІР». Електронний сервіс, який знає все!

Ресурс «ЗІР». Електронний сервіс, який знає все!
Нікопольська ОДПІ нагадує, що загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, чи спрощено «ЗІР», дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку чи діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але й по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

Також, функціонал ресурсу передбачає можливість надання пропозицій з технічних питань його роботи шляхом використання «Форми зворотного зв’язку”, розміщеної в рубриці «Про ресурс».

Скористатися послугою можна на веб-порталі Міндоходів за адресою www.minrd.gov.ua у розділі «Інформаційно-довідковий ресурс».

Впровадження сервісу позитивно впливає на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією, шляхом широкого використання інформаційних технологій та сприяє впровадженню державної інформаційної політики.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Никополя

31.03.2014 10:07