Зростання надходжень до бюжету – заслуга сумлінних громадян

Зростання надходжень до бюжету – заслуга сумлінних громадян
На 1 листопада поточного року платників податку на землю в Нікополі та Нікопольському районі, в містах Орджонікідзе, Марганець та Томаківка становило більше 28 тисяч осіб, в т.ч. на Нікопольщині - майже 18 тисяч осіб – про це повідомив заступник начальника Володимир Малиновський.
До міського бюджету від сплати податку на землю з початку року надійшло 4,5 млн.грн., що майже на 400,0 тис.грн. більше, ніж торік.

Для правильності нарахування земельного податку та повноти обліку землевласників та землекористувачів, нагадуємо, що новим землевласникам необхідно звернутися до кабінету 115 Нікопольської ОДПІ з документами на право власності на земельні ділянки. При наявності, необхідно надати документи на право пільг щодо сплати земельного податку.

“Сьогодні Нікопольською ОДПІ робиться все можливе для покращення умов обслуговування всіх платників податків, якісне інформування про своєчасність сплати податків. Тільки завдяки злагодженим відносинам між платниками податків та податківцями триває позитивна тенденція щодо повного та своєчасного наповнення місцевого бюджету. В свою чергу, це стає запорукою сталого економічного розвику в місті та в країні вцілому”, - підкреслив Володимир Малиновський.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Марганца Новости Никополя

19.11.2012 10:56