Вінничанки в центрі міста «дарували ніжність» перехожим

1 серпня біля Вінницької Вежі дівчата із Центру підліткових клубів «УНІВЕР» та «Школи стюардес» за підтримки ініціативи Ya Yaraslava провели акцію «Вінниця – найніжніше місто».

Про це повідомляє депатртамент у справах ЗМІ Вінницької міської ради.

Для проведення акції обрано 1 серпня, адже саме в цей день у багатьох містах світу проходила акція Ніжності, під час якої маленькі дівчатка, леді, жінки, мами та бабусі одягають свої найулюбленіші сукні і рівно о 19-00 виходять на найромантичніше місце рідного міста з квіткою у руках. Вони зустрічаються, розмовляють, роблять одна одній компліменти та просто посміхаються. А квітку, зазвичай, передаровують жінці, котра на їх думку надто зайнята своїми проблемами і зовсім не помічає краси навкруги.

Ця акція – символ жіночої ніжності усього світу. ЇЇ мета – зробити світ добрішим та кращим. Адже, як усім відомо, «Краса врятує світ!»

Під час акції усі присутні не тільки дарували перехожим жінкам квіти, а й мали змогу «подарувати свою ніжність», написавши прості добрі слова своїм рідним, друзям, колегам по роботі, тобто всім тим, хто нас оточує.

Захід тривав не довго, але такого заряду позитивних емоцій та вражень вистачить не на один день, оскільки ніжність, з якою дівчата дарували перехожим квіти та їх посмішки залишаться у пам’яті вінничан надовго.

ВИННИЦА.info

 


Джерело: ВИННИЦА.info

Категорії: Новости Винницы

02.08.2012 14:58